Om oss

Vi produserer og leverer alle våre produkter fra Bryne.

Bryne Steinindustri

Bryne Steinindustri ble etablert i mars 2012, og har siden den tid vært i stadig vekst. Til tross for å være relativt nyoppstartet, har bedriften fagfolk med over 20 års erfaring innenfor bransjen. Dette gjør at Bryne Steinindustri bygger på kompetanse og kvalitet.

For oss er dette en livstil, og vi har lidenskap for det vi driver med. Vi legger vår ære i at resultatet skal være prefekt hver dag!

Vi startet med produksjon av gravstein i 2012, og gikk senere over til benkeplater for kjøkken og bad. Vi har kvalitet i alle ledd og er nøyaktige, dette har ført oss dit vi er i dag. Vi lytter til kundes ønsker og hjelper derfra. Fornøyde kunder, strekker seg langt.

Vi tilbyr et bredt lager bestående av kompositt, keramikk, granitt og marmor, hvor vi i hovedsak driver med bearbeiding av ulike benkeplater til kjøkken og bad. Steinbearbeidingen innbefatter oppmåling, produksjon og montering, samt at vi også gir mulighet for veiledning og oppfølging. Med andre ord skreddersyr vi kjøkken og bad etter kundens behov og ønske. Det finnes i tillegg til dette også rom for steinproduksjon av hyller, bord, peisplater og lignende. Vi leverer alt fra A-Å. Fra måling til ferdig produkt.

Skjæring av en helt ny kjøkkenplate.
Utenfor vårt kontor og produksjonssenter på Bryne.

Samarbeidspartnere

Vi jobber sammen med de beste partnerne for å tilby deg de beste materialene og tjenestene. Du kan føle deg trygg når du velger oss som din samarbeidspartner.