Tjenester

Tilbyr

Hva vi tilbyr?

Vi tilbyr et bredt lager bestående av kompositt og granitt, hvor vi i hovedsak driver med bearbeiding av ulike benkeplater til kjøkken og bad. Steinbearbeidingen innbefatter oppmåling, produksjon og montering, samt at vi også gir mulighet for veiledning og oppfølging. Med andre ord skreddersyr vi kjøkken og bad etter kundens behov og ønske. Det finnes i tillegg til dette også rom for steinproduksjon av hyller, bord, peisplater og lignende. Vi leverer alt fra A-Å. Fra måling til ferdig produkt.

Vi leverer vasker fra Blanco, Intra og Franke.

Vi leverer stein fra Silestone.

Kunder

Hvem er våre kunder?

Kundene våre er stort sett kjøkkenleverandører i distriktet, hovedsaklig fra Egersund til Rennesøy. Men vi får også henvendelser fra private, noe som passer oss fint. Vi får også forespørsler på spesielle leveranser der kunden har sett for seg noe helt eget. Slike oppdrag synes vi også er spennende.

Om

Om oss

Bryne Steinindustri ble etablert i mars  2012, og har siden den tid vært i stadig vekst. Til tross for å være relativt nyoppstartet, har bedriften fagfolk med over 17 års erfaring innenfor bransjen. Dette gjør at Bryne Steinindustri derfor bygger på kompetanse og kvalitet. Vi er prisvennlige med kort leveringstid, samtidig som  vi til en hver tid er løsningsorientert og opptatt av å gjøre kunden fornøyd.

For oss er dette en livstil, og vi har lidenskap for det vi driver med. Vi legger vår ære i at resultatet skal være perfekt hver gang!