Benkeplater

Vi hjelper deg fra A til Å

Bryne Steinindustri hjelper deg med alt av stein til kjøkken, bad og andre områder det er ønskelig.

 

Vi har dyktige ansatte med over 20 års erfaring. Ved å bestille benkeplater hos oss trenger du kun å forholde deg til en kontaktperson, noe som gjør prosessen for deg presis og enkel.

 

Bryne Steinindustri bestiller fra leverandør etter ønske fra kunde. Det vil si at vi tilpasser oss deg og legger til rette for at du skal få det du ønsker.

Caesarstone®
Vi leverer produkter fra Caesarstone®. Caesarstone® er et selskap som driver med produksjon av kvartsflater brukt til kjøkkenbenkeplater, gulv og generell interiørdesign.
Marmor
Bergarten Marmor er blitt til gjennom krystallisering av kalkstein. Marmor er en naturstein som har vært populær i flere hjem over lengre tid. Hvite marmor fra Italia har lenge vært et symbol på luksus og stil. Denne marmoren er nå tilgjengelig for alle. I likhet med Granitt er alltid marmoroverflater unike, og ingen benkeplater vil være like. Sammenlignet med granitt er marmor en mykere og mer porøs steinart.

Dette er et naturprodukt. Dermed kan forskjell i farge og mønster forekomme.
Granitt
Granitt er unik i sin styrke og skjønnhet, som ble formet for flere millioner år siden. Det unike designet på granitt gjør at hver overflate er ulike, da det er umulig å få to like overflater med samme mønster. Dette gir deg mulighet for å skape et unikt kjøkken med et eget personlig inntrykk. • Mønsteret på granitt varierer fra hvilken type stein du bruker. Noe som gjør at overflatene kan ligne på hverandre, men aldri være helt like. Granitt er for deg som ønsker å skape et kjøkken av kvalitet med et unikt design.
Dekton
Dekton er et svært allsdig materiell som passer perfekt for både innendørs- og utendørs bruk. Den høye ripefastheten gjør at kjøkkenutstyr ikke lager riper. Vi anbefaler imidlertid at du bruker skjærefjøl for å beskuytte kjøkkenutstyret. Dekton er også svært motstandsdyktig mot høy varme, noe som gjør at du kan plassere varme kjeler og annet kjøkkenutstyr direkte på overflater uten skade.
Silestone
Silestone er laget av mer enn 90% naturlig kvarts. Dette gir sterke overflater med god holdbarhet. Den spesielle behandlingen Silestone får gjør at det passer perfekt for både kjøkken, bad, sidepaneler og gulv. Silestone er 100% vedlikeholdsfritt, noe som gjør det godt egnet for benkeplater på bad og kjøkken.